Ik ben een interdisciplinair maker

Dat is een hele mond vol, maar eigenlijk betekent het niets anders dan dat ik mijn creativiteit graag voor jou wil inzetten. Ik ben niet opgeleid en getraind tot perfectie in één kunstdiscipline zoals de meeste Kunstenaars met een grote K. Ik ben juist breed en interdisciplinair inzetbaar. Daarom noem ik mijzelf ook geen kunstenaar, maar dus een maker. Een maker van DTP-producten zoals huisstijlen, logo's, visitekaartjes, maar ook een maker van evenementen, projecten en campagnes. 

Wat u wilt bereiken is de belangrijkste drijfveer

Samen met u kijk ik naar de boodschap die u wilt overbrengen op de gewenste doelgroep. Deze informatie vormt de basis voor alle beslissingen die gemaakt worden. Uw beoogde doel bepaalt dus welke disciplines, professionals, materialen en locaties ik zal inzetten voor de realisatie van het project. Deze methode pas ik graag toe op al het werk dat ik uitvoer, of het nou gaat om een evenement of een huisstijl. De inhoud bepaalt de vorm, en niet andersom. Daarnaast wordt mijn werk getypeerd door een flinke dosis persoonlijke aandacht voor zowel de opdrachtgever als het product en de doelgroep. Gecombineerd met mijn zeer brede skillset, punctualiteit en professionaliteit zorgt deze aanpak voor een product van hoge kwaliteit dat volledig op uw wensen is afgestemd.

WERKGEBIED

Waar kan ik u mee helpen?

Als interdisciplinair maker ben ik breed opgeleid en kan ik worden ingezet op vele gebieden. Het liefste werk ik aan een project waar meerdere (kunst)disciplines bij elkaar komen en waarbij ik mijn creativiteit maximaal in kan zetten voor u of uw organisatie.

Ik werk in opdracht voor particulieren, bedrijven en andere organisaties in deze werkvelden:

DTP

Het digitaal grafisch opmaken van een document voor drukwerk.

Voorbeelden: een advertentie opmaken, kopij digitaliseren

Branding

Het ontwerpen of aanpassen van een merk- of bedrijfsidentiteit.

Voorbeelden: een logo ontwerpen, een huisstijl moderniseren

Social Media

Het ontwerpen van content voor diverse social media kanalen.

Voorbeelden: een account beheren, een promotievideo maken

Evenementen

Het organiseren van kleinschalige events rondom een bepaald thema.

Voorbeelden: een conferentie organiseren, een expositie ontwerpen

TESTIMONIALS

Wat anderen over mij zeggen

Saskia Valk
studiecoach Interdisciplinary Arts

"Alle elementen in het werk van Anneliek zijn als touwtjes verbonden aan het achterliggende concept. Ze heeft het talent om zich met haar opdrachtgevers, partners en het publiek te verbinden. Zo betrekt ze hen op een persoonlijke manier bij het onderwerp van haar projecten. Ze gebruikt haar empathie op een professionele manier en is gul in het delen van haar methodes, kennis en vakmanschap."

Mechtild Prins
artistiek partner Before We Forget

"Anneliek volgt haar intuïtie en is heel duidelijk in wat ze wel en niet wil. Ze is productioneel gezien heel erg sterk, zo heb ik dat bijna nooit eerder gezien in mijn vakgebied. Ze haalt haar deadlines, schrijft heldere en goede teksten en heeft altijd een praktische oplossing klaar als iets niet helemaal uitpakt zoals gepland. Ze heeft de touwtjes stevig in handen en heeft de controle over alle onderdelen."